Om oss

Johan Kvalsvik kjøpte Skrednes inne i hamna i Akkarfjord, Sørøya i 1915. Der bygde han opp ett lite handelssted bestående av fiskeproduksjonsanlegg, landhandel, kaier, telestasjon, post og den første vindmølla på stedet. Johan var utdannet møbelsnekker og startet som fisker i ung alder. Han begynte i det små med å produsere fisken sin selv. Med tiden startet han også å kjøpe fisk av andre for produksjon. Han hadde også flere sjarker som han leide ut til venner. I 1970 overtok hans sønn, Johannes Kvalsvik, bedriften. Han drev den til hans datter, Ann-Kristin Kvalsvik, gradvis overtok fra 1997. I 1998 ble bedriften gjort om til aksjeselskapet Johan Kvalsvik AS.

Johan Kvalsvik AS har tilrettelagt sitt mottak til den minste flåten under 15 meter, men har også kapasitet til å ta imot båter opp mot 21 meter. Vi gjør vårt ytterste for å betale våre leverandører konkurransedyktige priser.

Her er flytebrygge med mulighet for leie av fast plass og strøm. I Akkarfjord er det også mulig å få kjøpt dagligvarer og dieselbunkers. Her er også mulighet for leie av bu og overnatting. På Akkar Brygge vil det være mulig å lese aviser, låne PC og se nyheter. I vintersesongen vil det også være mulig å få låne badstu og badebasseng på skolen.

For ytterligere informasjon om levering og priser ta kontakt med: Ann-Kristin Kvalsvik mob. 90 72 15 27 / salg@johankvalsvik.no